Tüm Ürünlerde Ücretsiz Teslimat & 9 Taksit!

2023 Modern Yemek Odası Takımları

2023 Modern Yemek Odası Takımları

Akşam yemekleri kadar sabah kahvaltılarının yanında çay ve kahve saatlerinin adresi 2023 Modern Yemek Odası Takımları Neslive Mobilya ürün çeşitliliği ile yaşam alanlarınıza hayat vermektedir. Birbirinden güzel ve tarz yemek odaları yemeklerinizin sunumunda sizleri zengin hissettirecek özelliklere sahiptir. Kalabalık ailelerin dahi ihtiyacı olan yemek odası takımları Neslive Mobilya ile yaşam alanlarınızda hayat bulmaktadır. Lezzetli yemeklerinizi sevdiklerinize sunum yapacağınız yemek odaları salonlarınızı ve mutfaklarınızı zengin göstermektedir. Konforlu sandalyeleri ile uzun süreler oturma imkanı veren yemek odaları unutulmaz muhabbetlerin adresi olmaktadır. Öyle ki muhabbetlerinize tanıklık eden yemek odaları kalitesi ve üretimindeki dayanıklı malzemeleri ile uzun yıllar size ve sevdiklerinize hizmet etmektedir. 2023 yılının trend olan yemek odası takımları Neslive Kataloglarında yer almaktadır. Öyle ki mobilya sektöründe özellikle yemek odalarına yön veren tasarımları bulunan Neslive evinizi yeniden tasarlamanın tek adresi olmaktadır. Uygun fiyat koşulları, uygun ödeme şartları ile Modern yemek odası takımları onlarca seçenek sunmaktadır. Yeni yıl ile birlikte insanlar farklı tasarımlara sahip mobilyaların peşinden koşmaktadır. Hayallerindeki mobilyaların tasarımında talebe uygun yanıt veren Neslive Mobilya 2023 yılı mobilyaları ile trend olmaktadır. Artık basit dört ayaklı masalarla yetinmeyip, 2023'e taşınan insanlar artık benzersiz ayak tasarımlarına sahip masalar aramaktadır. Kavisli ayaklardan metal ayaklara, ayaklı ayaklara kadar her şeyi gören tasarımcılarımız bulunmaktadır.

Mobilya Üretiminnde Kullanılan Malzemeler

Tüm mobilyalarınızın birbirine uyması gereken günler geride kalmış olabilir. Bu günlerde, eklektik bir görünüm yaratmak için farklı malzemeleri karıştırmak ve eşleştirmekle ilgili. Ahşap, metal ve hatta cam karışımından yapılmış yemek masaları görüyoruz. Bu yüzden mükemmel kombinasyonu bulana kadar karıştırıp eşleştirmekten korkmayın. Neslive Mobilya bünyesinde farklı mobilyaları bir araya getirerek yaşam alanlarınızın dekorasyonunu yapabilirsiniz. Farklı büyüklük ve renkleri ile tasarımlara sahip yemek odaları salonlarınızda hayat bulmaktadır.

Farklı Şekillere Sahip Masalar

Yuvarlak masalar 2023'te büyük bir geri dönüş yaptı. Sadece yemek yiyenler arasında sohbeti teşvik etmekle kalmıyorlar. Aynı zamanda daha küçük alanlarda da iyi çalışıyorlar. Alanınız kısıtlıysa, köşenize veya kahvaltı alanınıza mükemmel şekilde sığacak dairesel bir masa seçenek olabilir. Yemek masası denildiğinde akla gelen tek renk artık beyaz değil. İnsanlar artık siyah, lacivert ve hatta kırmızı gibi daha cesur renkleri tercih etmektedir. Yemek masanızın bir açıklama yapmasını istiyorsanız, alanınızda gerçekten öne çıkacak cesur bir renk seçebilirsiniz. Küçük bir alanda yaşıyorsanız veya daha kompakt bir seçenek arıyorsanız, kompakt veya genişletilebilir masalar 2023'ün en popüler yemek masası trendlerinden biridir. Kompakt masalar daha küçük alanlar için ideal olmaktadır. Çünkü normal büyüklükteki bir masanın tüm fonksiyonlarını çok fazla yer kaplamadan sağlarlar. Alanınız kısıtlıysa, kompakt bir masa kesinlikle dikkate alınmaya değerdir. Yemek odası, evin dekore edilmesi en kolay odalarından biridir. Genellikle daha az mobilyaya ihtiyaç duyulan basit bir tasarım sürecidir. Hepimiz bir yemek odasının amacını biliyoruz. Bu yüzden rahat oturma sandalyeleriniz ve bir masanız olduğu sürece, yemek odası tasarımınız daima hayat bulmaktadır.

Yemek Odasının Dekorasyonu Önemlidir

Her halükarda, yemek odası alanınızda herkesin rahat olduğundan emin olmak istiyorsanız, yemek odası dekorasyonu, stili ve tasarımı söz konusu olduğunda temel arayışlarınız için Neslive Mobilya çok geniş ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Yemek odanızı dekore etmek karmaşık veya stresli olmak zorunda değildir. Birkaç basit dokunuşla, yemek odanızı evde akşam yemeği davetleri ve lezzetli yemekler için hızlı bir şekilde sıcacık bir mekana dönüştürebilirsiniz. Yemek odanıza biraz kişilik kazandırmak için göz önünde bulundurmanız gereken hususlardan bazıları ise şunlardır;
  • Duvarlara ekleyeceğiniz sanat eserleri
  • Konsol ile yemek takımlarınızı koyabileceğiniz geniş depolama alanı
  • Yemek masası üzerinde süs ve mevsimine göre çiçekler
  • Masa örtüsü ile dekorasyonu
  • Işıklandırma
  • Kollu yemek sandalyeleriniz varsa, sandalyeler içeri itildiğinde kollar yemek masasının altına kolayca sığmalıdır. Bu, misafirlerinizin kollarını rahat bir şekilde koymalarını ve yemek sandalyelerinizin olmadığı zamanlarda masanın altında düzgün bir şekilde saklanmasını sağlayacaktır. Yemek odası halıları, sandalyeler doluyken veya dışarı çekildiğinde tüm sandalyelerin ayaklarının altında duracak kadar geniş olmalıdır. Konukların sandalyelerinde otururken kısmen halının üzerinde olmasını istemezsiniz.

    Editörün Seçimi